- Hàbits saludables i higiene: abans de cuinar ens hem de rentar les mans molt bé.
- Hem treballat la comprensió lectora.
- Els estats de l'aigua: sòlid (l'aigua passa de líquida a sòlida a una temperatura de 0 ºC), líquid (entre 0 ºC i 100 ºC) i vapor (a partir dels 100 ºC).
- L'Origen de les pipes, de la sal i de la farina.
- La mesura de pesos(grams i kilograms), de longituds (cm., mm. i km.) i de volumens (ml.).
- Les hores.
- Els tipus d'angles.
- Geometria: quadrilaters, triangles i les seves parts (lado, vértice i ángulo).
- La meitat, el doble i el triple.
- Les fraccions.
I per descomptat ens hem menjat els palets, que ens han sortit boníssims!!!
Aquí podeu veure algunes fotos del procés.
Ara ja els podem fer a casa.
Aquí estam recordant, amb un cercle de diàleg, entre tots i totes quins acords tenim quan venim als tallers de cuina.
Preparam els ingredients, és molt important seguir les instruccions de les receptes.
Hem conegut un ingredient nou: la llevadura i fa una olor un tant peculiar.
I ja començam a preparar la recepta entre tots i totes.
Mentre la massa lleva, aprofitam per a començar a fer els exercicis.
I ja podem continuar preparant els palets.
I aquí tenim el resultat final. Boníssims!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario